Yes-R

Dit jaar verwelkomt Hart van Oranje iemand, die ons landje al jaren flink heeft weten te entertainen. Twintigers kennen hem van de hits in de discotheek, maar ook bij kinderen is hij geen onbekend gezicht. We hebben het natuurlijk over Yes-R! 

Rapper, entertainer, presentator, acteur: Yes-R is een veelzijdig persoon! Hij begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met Ali B het nummer Leipe Mocro Flavouruitbracht. Maar we kennen Yes-R natuurlijk ook van hits als RampenerenHey SchatjeUit ElkaarOnbereikbaarMe Boy en Diep In De Nacht. April 2017 lanceerde Yes-R zijn EP El Patron, welke super goed werd ontvangen door fans en media. De EP bevat gastbijdrages van o.a. KIMONOMANDEM, Lange Frans, Kosso en Ismo.

Naast rappen acteerde Yes-R in 3 films, 2 van deze films behaalden de gouden status. Ook op TV gaat het Yes-R voor de wind: sinds 2011 is hij presentator van het NPO3programma Gek op jou en in 2013 presenteerde hij samen met Do het SBS6 programma The Next Pop Talent. In 2017 werd Yes-R één van de AVROTROS presentatoren en mocht hij programma's als What the #heck?!, Go with the flow en het Kinderprinsengrachtconcert presenteren.

Ook in 2018 zal Yes-R weer veelvuldig te zien zijn op Tv in diverse programma's. Maar vanzelfsprekend zal hij ook muziek blijven uitbrengen en optredens verzorgen, want het contact met de fans is en blijft een enorme gift voor hem.

Kom Yes-R checken op Hart van Oranje 2018!